Activiteiten

In de koffietuin is er gelegenheid om een workshop te geven. Heeft u een leuk idee en bent u op zoek naar een mooie rustige plaats om dit te kunnen doen? Stuur gerust een mailtje en vraag naar de mogelijkheden.

Er zullen komende zomer diverse concerten en workshops gegeven worden in de koffietuin. Houd onze agenda en Facebook pagina in de gaten voor informatie en datums.

Wilt u de tuin huren voor een receptie, verjaardagsfeest of een ander feest. Stuur gerust een mailtje en vraag naar de mogelijkheden.

 

Huidige / komende activiteiten in De Koffietuin

High Tea

Bij de koffietuin kunt u terecht voor een heerlijke high tea. Kom genieten met vriendinnen of familie van al het zelfgebakken lekkers. Te reserveren vanaf 8 personen. Meer info.

Oudelandse Zomerfair

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni a.s. wordt het weer een drukte van belang in De Koffietuin, want dan is weer De Oudelandse Zomerfair! Als u dol bent op het neuzen bij diverse kraampjes in een landelijke omgeving, dan is deze fair echt iets voor u. De standhouders zijn kleine, creatieve ondernemers, met de meest uiteenlopende waar.

De openingstijden van de fair zijn als volgt:

Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Zondag: 11.00 – 17.00 uur