Activiteiten

BUIKDANSLESSEN WEKELIJKS 2021/22

In deze lessen leer je in contact met je lichaam te komen, te aarden, blokkades op te heffen en energie te laten stromen. Hiervoor is geen danservaring nodig. De lessen worden gegeven door Sheila. Sheila heeft Oosterse talen en culturen gestudeerd, meerdere fitness en dans opleidingen gedaan en ruim 25 jaar ervaring als fitness en dans docente bij verschillende fitnesscentra en als eigenaresse van Orientaals Centrum, dansschool voor oriëntaalse en Indiase dans. De lessen zijn

€ 7,50 per les en los te volgen, op maandagavond om 19:30u. en op donderdagochtend om 9:30u. Voor meer informatie over de buikdanslessen kunt u contact opnemen met De Koffietuin.

ANDERE ACTIVITEITEN

2021/2022
WORKSHOPS, CURSUSSEN EN TRAININGEN:


Buikdansfeestje voor de allerkleinsten

(vanaf 4 jaar)


We gaan op een vliegend tapijt naar het land van Aladdin waar we leren buikdansen en op een kameel in karavaan door de woestijn gaan naar de stad. Maar voor de poort van de stad staat een poortwachter en die laat ons niet zomaar binnen…


Ben je nieuwsgierig? Kom dan je feestje vieren in 1001-nacht stijl in de Koffietuin in Oudelanden! Het feestje duurt ongeveer 2 uur en is inclusief een warme oosterse maaltijd. Heupsjaaltjes zijn te leen. Kosten: 100 euro voor 8 kindjes en 10 euro per kind wat er extra bij komt.

Vuurkompas Jaartraining 2021/22: 

Tijdens deze jaartraining ga je je verbinding met de natuur, met je intuïtie en de oude wijsheid verder verdiepen. Je maakt met werken met energie praktisch en toepasbaar.


Tijdens dit jaar zul je ontdekken dat er een schat aan energetische informatie op je staat te wachten om samen met jou harmonie en balans te brengen voor jou en de wereld om je heen. In deze tijd kunnen we afgescheidenheid ervaren van de natuur, onze natuur. Wanneer jij weer de volledige verbinding herontdekt, herinnert en herstelt zul je merken dat dit je gezondheid en welzijn positief beïnvloeden.


Wat ga je doen:

  • Archetypische energieën van het medicijnwiel leren kennen. De slang, jaguar, kolibrie en adelaar
  • Vuurceremonie
  • Sjamanistisch reizen; Bovenwereld, middenwereld, onderwereld
  • 9 inwijdingen van de Munay Ki
  • Eigen medicijn vinden en maken. Medicine walking, bloesemremedies, smudge, tincturen


Kijk voor meer informatie op www.vuurkompas.nl