Activiteiten

BUIKDANSLESSEN WEKELIJKS


Ontdek de magie van verbinding met je lichaam in deze ongelofelijk verrijkende lessen! Leer hoe je één wordt met je lichaam, gronding ervaart, blokkades moeiteloos doorbreekt en de energie laat stromen als nooit tevoren. Danservaring is absoluut niet vereist – iedereen is welkom!


Maak kennis met onze gepassioneerde instructrice, Sheila. Met een achtergrond in Oosterse talen en culturen, talloze fitness- en dansopleidingen, plus meer dan 25 jaar ervaring als fitness- en dansdocente, is Sheila de gedroomde gids op jouw reis naar zelfontdekking. Ze is niet alleen een expert, maar was ook de trotse eigenaresse van het Orientaals Centrum, een gerenommeerde dansschool gespecialiseerd in oriëntaalse en Indiase dans.


De lessen, die plaatsvinden op donderdagochtend om 9:30u, zijn een investering in je welzijn en plezier. De kostprijs bedraagt slechts 7,50 euro per les en je hebt de vrijheid om ze afzonderlijk te volgen.

Geef jezelf de kans om te stralen en voel de kracht van deze buikdanslessen. Voor meer informatie en aanmeldingen, neem contact op met De Koffietuin. Sheila kijkt ernaar uit om samen met jou de magie van beweging en energie te ontdekken!

Buikdansfeestje voor de allerkleinsten

(vanaf 4 jaar)


We gaan op een vliegend tapijt naar het land van Aladdin waar we leren buikdansen en op een kameel in karavaan door de woestijn gaan naar de stad. Maar voor de poort van de stad staat een poortwachter en die laat ons niet zomaar binnen…


Ben je nieuwsgierig? Kom dan je feestje vieren in 1001-nacht stijl in de Koffietuin in Oudelanden! Het feestje duurt ongeveer 2 uur en is inclusief een warme oosterse maaltijd. Heupsjaaltjes zijn te leen. Kosten: 100 euro voor 8 kindjes en 10 euro per kind wat er extra bij komt.