Showtuin Sia houtbewerking

Marco Wagenaar – uw specialist bij SIA houtbewerking - Showtuin in de Koffietuin


Mijn passie

Alles wat te maken heeft met hout! Een heerlijk product om mee te werken. Door de sfeer dat het uitstraalt en het gevoel dat het oproept. Met hout is het altijd meteen behaaglijk. Het is duurzaam, basic en brengt je dicht bij de natuur. Fijn om dagelijks mee te werken.


Mijn specialisme

Ik ga voor kwaliteit. Kies daarbij voor duurzaam hout, in de juiste dikte: 7 cm als het nodig is, 3,4 cm als het kan. En of ik nou één of honderd blokhutten lever: ik zie elk huisje als een uniek product, dat de aandacht krijgt dat het verdient.


Mijn aanpak

Iedereen biedt tegenwoordig ‘maatwerk’. Maar hoe vertaal je nou echt de wensen van de klant naar het product? Door goed te luisteren naar alle verwachtingen en wensen. En door actief mee te denken, suggesties aan te dragen en zo samen te komen tot het perfecte resultaat!


Mijn maatwerk

Of het nou gaat om de afmetingen, de inrichting of de afwerking – alles is mogelijk. Ik kan de blokhut als bouwpakket leveren of voor u in elkaar zetten. Casco of ingericht met keuken en sanitair, boiler en elektriciteit. Zelfs de terrasmeubelen kan ik op maat voor u maken!


Binnen meubelen, buiten meubelen, blokhutten, tuinkamers en tiny houses, je kunt een groot aantal hiervan bezichtigen in de Koffietuin (wel op afspraak). 

Kijk voor meer informatie over en voor het maken van een afspraak op onderstaande website.www.sia-oudelande.nl