Evenementen

voorjaarsconcert met de Zeeuwse cover band Stoney Road in De Koffietuin in Oudelande

 

Op zaterdagavond 8 april zal de Zeeuwse rock cover band Stoney Road uit Schore een concert geven in De Koffietuin in Oudelande.

Iedereen is welkom vanaf 20:00u. om samen met ons, al feestend het voorjaar in te luiden.

 

Stoney Road is een jonge coverband uit Zeeland, met stevige klappers en af en toe een gevoelige snaar. Maar vooral divers en herkenbaar. Waar zij spelen wordt het feest. Ze spelen nummers van Guns ’n Roses, Bon Jovi, Anouk, Cia, Bryan Adams, ACDC, Pink, Tina Turner, The Cranberries, Alanis Morisette, Kevin The Crow, Volbeat, Greenday, Gary Clark jr. etc. Hun mooie zangeres heeft een dijk van een stem en wordt begeleid door een aantrekkelijke mannen band.Zo’n 55 artistieke standhouders van Zeeuwse bodem zullen op zaterdag 3 juni en op zondag 4 juni hun eigengemaakte waar te verkopen tijdens de Oudelandse Zomerfair.

 

De Koffietuin in Oudelande is de plek waar het zich allemaal afspeelt.

Deze locatie is geliefd om zijn prachtige en landelijke opzet, met veel groen, bomen, vijvers en struiken. Een heerlijke plek om samen te komen, langs alle kraampjes te struinen en daarna uit te puffen op het terras met een kop koffie, soep, broodje of iets lekkers.

Met live muziek van Still Going On en The Grapevin vanaf de vlonder over het water.

De Oudelandse Zomerfair staat bekend als een vrolijkmakende en creatieve makersmarkt, met eerlijke producten, lokale helden, originele maaksels en muzikale makers.

Op het Facebookprofiel van De Koffietuin Oudelande staat een overzicht van alle standhouders en de producten die ze aanbieden tijdens de fair.

 

Openingstijden van de fair:

Zaterdag 3 juni van 10:00u. – 17:00u.

Zondag 4 juni van 11:00u. – 17:00u.

Entree: 3,- (vanaf 12 jaar en incl. consumptiebon).

De ingang van De Koffietuin vindt u op de hoek van de Wilhelminastraat en de Everingseweg in Oudelande.

Met vreugdevuur, muziek en dans, worden door middel van interactieve activiteiten Keltische weetjes gepresenteerd in De Koffietuin in Oudelande op zaterdag 24 juni van 19:00u. tot 23:00u.

 

De naam Midzomer is misschien een beetje vreemd, omdat deze datum tegenwoordig in verband wordt gebracht met het begin van de zomer. Maar de oude Kelten kenden slechts twee seizoenen: licht en donker, zomer en winter. Tijdens Midzomer vierden zij het hoogtepunt van de zomer, dus het midden van de lichte helft van het jaar.

Rond de zomerzonnewende (midzomer) bereikt alles een hoogtepunt, alles om ons heen is groen. Het is ook de dag met de meeste zonne-uren. Dit geeft de kracht van de zon weer. Er wordt een keerpunt gevierd, men wacht de oogst af en de vruchtbaarheid van de gewassen is nu maximaal. In het plantenrijk gaat de groei nu over in rijping. Het Midzomerfeest is een vreugdevol feest, in afwachting van de oogst die op de akkers staat te rijpen. Het is tegelijk een bezinning op het feit dat de dagen niet verder lengen en de omslag naar de winterperiode hier al wordt ingezet.

Nieuwsgierig naar nog meer Keltische weetjes? Kom een wandeling maken door de tuin en doe mee met de interactieve activiteiten, geniet en dans mee op de muziek van de folkband Squander Squad vanaf de vlonder over het water!

 

Openingstijden van het Keltisch Midzomer Feest:

Zaterdag 24 juni van 19:00u. tot 23:00u.

Entree: 10,- 

               15,- op zaterdag 24 juni aan de ingang van De Koffietuin

De ingang van De Koffietuin vindt u op de hoek van de Wilhelminastraat en de Everingseweg in Oudelande.

Probeer uit de tuin te komen waar velen op mysterieuze wijze de dood hebben gevonden…! Gaat het jou lukken? Op zaterdagavond 4 november is het jouw kans!

 

De Koffietuin in Oudelande is de plek waar het zich allemaal afspeelt.

Deze locatie was geliefd om zijn prachtige en landelijke opzet, met veel groen, bomen, vijvers en struiken. Helaas zitten er tussen dit groen allerlei angstaanjagende figuren, en gebeuren er vreemde dingen in de tuin. Sommige mensen die er in zijn gelopen, zijn er nooit meer uitgekomen… Lukt het jou om de mysteries op te lossen? Lukt het jou om wel uit de tuin te komen? Dan kun je daarna bij komen op het door houtkachels verwarmde en overdekte terras met een kop koffie of iets sterkers en luisteren naar live muziek vanaf de vlonder over het water.


Openingstijden van de Halloween escape room:

Zaterdag 4 november van 20:00u. tot 23:00u.


Entree: 10,- voorverkoop via link op www.dekoffietuin.nl

               15,- op zaterdag 4 november aan de ingang van De Koffietuin


 

In november is het weer zo ver.... “De Oudelandse Winterfair”. De fair zal plaatsvinden in “De Koffietuin”, de idyllische achtertuin van Zuid-Beveland, in Oudelande.

De Koffietuin is een verrassende tuin, die vele mooie hoekjes herbergt. 1001 lampjes zullen de tuin sprookjesachtig verlichten en de kacheltjes zullen een heerlijke warme geur verspreiden. De Oudelandse Winterfair staat bekend als creatief en knus: er staan zeker 40 standhouders, maar uitsluitend (kleine) Zeeuwse ondernemers met de meest uiteenlopende waar, en heel vaak zelfgemaakt.

Op onze facebookpagina wordt tegen die tijd telkens een van de standhouders in het zonnetje gezet, dus daar kun je alvast zien wie je echt niet wilt missen.

 

De fair vindt plaats op zaterdag 18 november (van 14:00u. tot 21:00u.) en op zondag 19 november (van 11:00u. tot 17:00u.). Beide dagen is er live-muziek aanwezig!