Evenementen

Probeer uit de tuin te komen waar velen op mysterieuze wijze de dood hebben gevonden…! Gaat het jou lukken? Op zaterdagavond 4 november is het jouw kans!

 

De Koffietuin in Oudelande is de plek waar het zich allemaal afspeelt.

Deze locatie was geliefd om zijn prachtige en landelijke opzet, met veel groen, bomen, vijvers en struiken. Helaas zitten er tussen dit groen allerlei angstaanjagende figuren, en gebeuren er vreemde dingen in de tuin. Sommige mensen die er in zijn gelopen, zijn er nooit meer uitgekomen… Lukt het jou om de mysteries op te lossen? Lukt het jou om wel uit de tuin te komen? Dan kun je daarna bij komen op het door houtkachels verwarmde en overdekte terras met een kop koffie of iets sterkers en luisteren naar live muziek vanaf de vlonder over het water.


Openingstijden van de Halloween escape room:

Zaterdag 4 november van 20:00u. tot 23:00u.

              


 

In november is het weer zo ver.... “De Oudelandse Winterfair”. De fair zal plaatsvinden in “De Koffietuin”, de idyllische achtertuin van Zuid-Beveland, in Oudelande.

De Koffietuin is een verrassende tuin, die vele mooie hoekjes herbergt. 1001 lampjes zullen de tuin sprookjesachtig verlichten en de kacheltjes zullen een heerlijke warme geur verspreiden. De Oudelandse Winterfair staat bekend als creatief en knus: er staan zeker 40 standhouders, maar uitsluitend (kleine) Zeeuwse ondernemers met de meest uiteenlopende waar, en heel vaak zelfgemaakt.

Op onze facebookpagina wordt tegen die tijd telkens een van de standhouders in het zonnetje gezet, dus daar kun je alvast zien wie je echt niet wilt missen.

 

De fair vindt plaats op zaterdag 18 november (van 14:00u. tot 21:00u.) en op zondag 19 november (van 11:00u. tot 17:00u.). Beide dagen is er live-muziek aanwezig!


Op zaterdagavond 6 april zal de Zeeuwse akoestische folk/rock coverband Woodworks een concert geven in De Koffietuin in Oudelande.

Iedereen is welkom vanaf 20:00u. om samen met ons, al feestend het voorjaar in te luiden.

 

Woodworks speelt sinds eind 2010 en heeft naar eigen zeggen een goede live reputatie opgebouwd. Ze traden op bij grote evenementen, zoals Noordzee Zomerfestival in Katwijk, Irish festival in Theater de Tamboer (Hoogeveen), Havenfeesten Zierikzee, Bokbierfestival in de Beurs van Berlage (Amsterdam), Irish Festival Balver Höhle (Duitsland) en tal van kroegen door heel het land, van Cadzand-Bad tot Enschede.

Als akoestische band zijn ze begonnen met rock covers uit de jaren 90 tot en met nu. Het repertoire bestaat ook uit een flinke dosis feestelijke folk muziek, dit omdat Hans vroeger bij The Old Firm deze muziek speelde. Buiten de folk wordt geen cover uit de weg gegaan. 

‘Hout werkt’ is de directe vertaling van Woodworks. Ze werken/spelen op houten instrumenten akoestische muziek. Daarbij maken ze gebruik van gitaar, contrabas en cajon. Ook hebben ze de mogelijkheid hun instrumentarium uit te breiden met volledige drum kit, accordeon en percussie. Verder zingen er twee muzikanten in de band.

Het repertoire wordt elke week groter door de vele optredens die ze hebben het hele jaar door. Ze krijgen elk optreden veel verzoekjes die ze maar al te graag instuderen om ze de week erop te spelen voor het publiek, of nog leuker: Ze proberen het nummer ter plekke te spelen. Geen cover is hen te gek. Ze spelen muziek van Johnny Cash t/m Michael Jackson, van The Dubliners t/m Nirvana, alles is mogelijk. Jullie zullen versteld staan wat zij als akoestische band kunnen brengen.