overnachten in De Koffietuin

Welkom bij dit natuurhuisje, waar de tijd vertraagt en stress vervliegt in onze betoverende tuin. Laat het vrolijke gezang van vogels uw welkomstlied zijn terwijl u omringd wordt door een oase van groen.


Binnen wacht gezelligheid met een palletkachel, gasfornuis, grillette, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast en een volledig uitgeruste keuken.


Buiten lonkt de vuurplaats met een vijveruitzicht. Uw reis begint bij onze theetuin. Volg het brede pad naar achteren richting het prive-gedeelte en naar het verborgen paradijs, een bosrijk gebied, zonovergoten ligweiden en een vijver omgeven door riet, bamboe en een sierlijke treurwilg.

Laat deze plek uw toevlucht zijn, waar elk moment een verhaal vertelt en elke ademhaling rust brengt.


Het natuurhuisje ligt in de idyllische achtertuin van ons lunchrestaurant, aan de rand van het kleine dorpje Oudelande, in het landschapspark Borsele.

Landschapspark Borsele is, met haar talrijke boomgaarden met zwarte bessenstruiken en appel- en perenbomen, de grootste fruitproducent van Nederland.

In het voorjaar zorgt de bloesem voor lieflijke taferelen.

In de zomer en het najaar is het fruit te koop via stalletjes langs de weg en bij boerderijwinkels in de typische Bevelandse zwarte schuren.


Het Borselse polderlandschap stamt al uit de 12e eeuw. Middeleeuwse dijken damden de krachtige stroom van het zeewater in. De eigendomsgrens van de landerijen werd afgebakend met ‘grenslinden’. Deze grenslinden zijn steeds opnieuw aangepland en vormen nog altijd een ‘landmark’. Ze markeren nu de routes voor wandelaars en fietsers. Bij elke bocht wacht weer een nieuw, lieflijk doorkijkje of adembenemend vergezicht. Meidoornhagen, bloesem en wilde bloemen kleden het landschap verder aan.