Vergader- en workshop locatie

Laat je hersenen niet kraken, maar laat er een frisse wind door waaien en laat inspiratie en creativiteit stromen. De meest fantasievolle plek om workshops, vergaderingen en een brainstormsessie te organiseren of te werken aan teambuilding, is in de landelijke omgeving van De Koffietuin in Zeeland (Zuid-Beveland). Laat de vernieuwende ideeën maar komen rondom de vuurpot, tussen het groen of in de grote houten blokhut (de Jachthut)!


Onze vergaderlocatie, De Jachthut, is niet zomaar een ruimte; het is een bron van mogelijkheden. Met een flip-over, een ruim scherm met VGA-aansluiting voor presentaties, een toilet, een volledig uitgeruste keuken met servies, koffiezetapparaat en waterkoker, biedt het de ideale setting voor creatieve sessies. Hier kunnen comfortabel 25 mensen samenkomen. En als de vergadermoeheid toeslaat, nodigt het groen rondom de Jachthut uit tot teambuildingactiviteiten, met de vuurpot als de gedroomde plek voor een bruisende brainstormsessie.


En omdat wij begrijpen dat de beste ideeën ontstaan wanneer buikjes gevuld zijn, bieden wij een scala aan culinaire mogelijkheden: van een smakelijke barbecue en een uitgebreid koud/warm buffet tot een gezellige lunch, verrukkelijke high tea en koffie met overheerlijk en eigengemaakt gebak. Bij De Koffietuin combineren we formeel met speelsheid, zodat jouw bijeenkomst niet alleen productief maar ook onvergetelijk wordt. Laat je inspiratie stromen en maak van jouw event een sprankelend succes!


huur Jachthut van ma t/m do         100,- excl. per dagdeel á 4 uur

(incl koffie/thee)

huur Jachthut van ma t/m do         175,- excl. hele dag

(incl koffie/thee)

huur Jachthut van vr & za                 150,- excl. per dagdeel á 4 uur

(incl koffie/thee)

huur Jachthut van vr & za                 250,- excl. hele dag

(incl koffie/thee)


Bij afname van 10 of meer data per jaar krijgt u een korting van 20% op de huurprijs!vergaderruimtes Zeeland
vergaderruimtes Zeeland
vergaderruimtes Zeeland